De recherche in Leiden is op zoek naar getuigen van een diefstal in de trein van Schiphol naar Leiden. (Archieffoto: Sleutelstad).

Recherche zoekt getuigen diefstal tas in trein

De recherche in Leiden is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat twee mannen woensdag 15 juli de tas van een treinpassagier wegnamen. De verdachten zijn later aangehouden en hadden een gestolen laptop bij zich. De vrouw was woensdag in Zwolle op de trein naar Den Haag gestapt. Omstreeks 16.30 uur stopte de trein bij station Schiphol en zou een kwartier later aankomen op station Leiden Centraal.

Tijdens de treinreis stonden naast de vrouw, die met haar zoontje in de trein zat, twee mannen lange tijd te praten in het gangpad. De vrouw had daar ook haar tas staan en kwam er tussen Schiphol en Leiden achter dat haar tas was weggenomen. De vrouw ging in de trein op zoek naar de twee mannen en greep haar tas terug zodra ze de mannen gevonden had. Gewaarschuwde agenten hielden het tweetal aan bij aankomst op het station in Leiden.

De recherche komt graag in contact met mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn. De recherche in Leiden is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×