(Foto's: 112 Sleutelstad).

Dodelijk ongeval bij Bevrijdingsplein

In de Van Randwijkstraat naast het Bevrijdingsplein in Leiden Zuid-West is een 77-jarige vrouw in een scootmobiel om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Waarschijnlijk heeft de vrachtwagenchauffeur de scootmobiel over het hoofd gezien, toen hij wegreed bij de supermarkt.

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond. Naast verschillende ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De hulpdiensten konden echter niets meer betekenen voor het slachtoffer. De vrouw overleed ter plaatse.

Van de vrachtwagenchauffeur, een 35-jarige Hagenaar, wordt een verklaring opgenomen op het politiebureau.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×