Dodelijk ongeval bij Bevrijdingsplein

14

In de Van Randwijkstraat naast het Bevrijdingsplein in Leiden Zuid-West is een 77-jarige vrouw in een scootmobiel om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen. Waarschijnlijk heeft de vrachtwagenchauffeur de scootmobiel over het hoofd gezien, toen hij wegreed bij de supermarkt.

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond. Naast verschillende ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De hulpdiensten konden echter niets meer betekenen voor het slachtoffer. De vrouw overleed ter plaatse.

Van de vrachtwagenchauffeur, een 35-jarige Hagenaar, wordt een verklaring opgenomen op het politiebureau.

Delen

14 reacties

 1. Triest hoor. De verkeerssituatie op en rond de plaats van het ongeval is niet optimaal om het mild te formuleren. Een betere inrichting is voorstelbaar, maar misschien niet achter de tekentafels van kantoorklerken. Zoiets is helaas geen uitzondering in Leiden.
  .
  De talrijke Sjeesboekreacties zijn echt een verrijking van dit webforum en van… Veel beter dan rechtstreekse en inhoudelijke reacties, bij echte onderwerpen, die dankzij de reaguurdiarree van Sjeesboekers gelukkig snel uit het zicht verdwijnen. Geen kwaliteit maar kwantiteit is het nieuwe motto..

  • Piet Pekelharing op

   Die reacties overtuigen mij er vooral van dat mijn beslissing om geen Fecesboekabonnement te nemen buitengewoon verstandig is.

 2. De eltie heeft hun hoofd hier ook weer laten zien (misselijk)

  OT: Heel veel sterkte voor de nabestaanden

Je bent nu offline