Politie gaat jeugdoverlast in Stevenshof aanpakken

Uit gesprekken tussen de politie en bewoners van de Stevenshof is gebleken dat er in de wijk nogal wat overlast wordt ervaren van de jeugd. Bewoners klagen over harde muziek u i t auto’s, pratende en schreeuwende jeugd en bijvoorbeeld vernielingen.

De politie heeft nu besloten dat er de komende periode gericht gecontroleerd gaat worden op de jeugdorenlast in de wijk. De politie vraagt Stevenshofbewoners om de komende tijd zoveel mogelijk gevallen van overlast te melden, zodat de groepen overlast veroorzakende jongeren in kaart gebracht kunnen worden.

Overlast doorgeven kan via 0900-8844. Gaat het om vernielingen of andere strafbare feiten dan kan 112 gebeld
worden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×