In maart dit jaar won Suze Terwisscha uit Utrecht de eerste editie van Jong QuiteQuiet in Leiden. (foto: PR).

Nieuwe serie Jong QuiteQuiet start in september

De tweede serie van het singer-songwriterfestival Jong QuiteQuiet in Leiden start op 15 oktober in de QBus te Leiden. Voor die muzikale contest worden nu jonge deelnemers gezocht. Heb je een paar eigen liedjes en wil je meerdere keren optreden in concertzaal Qbus, je laten uitdagen met prikkelende opdrachten en profiteren van deskundige coaching en opbouwend jurycommentaar, kom je uit (de omgeving van) Leiden en ben je niet ouder dan 23 jaar? Stuur dan direct een mail naar info@jongquitequiet.nl dan ontvang je een deelnameformulier en de voorwaarden.

De finale van de eerste QuiteQuiet Jong is op video vastgelegd. Achtereenvolgens het miniconcert van de finalisten Diederik van den Brandt, Sarah Laure, Damiaan van Noort, Wendy Diepgrond en van winnares Suze Terwisscha.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×