Leidse band Marvelious treedt op in Paradiso

Poster-MarveliousVanavond speelt Marvelious in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Marvelious is het nieuwste muzikale project van de Leidse muzikant Rémon Beeftink. Onlangs presenteerde Marvelious het debuutalbum ‘Electric’ in Gebr. de Nobel en vanavond staat de band dus op het podium van de grote zaal van Paradiso. Het optreden maakt deel uit van het mini indoor summer free festival ‘Café Paradiso’. De entree is gratis.

Tijdens het minifestival gaat Paradiso gaat terug in de tijd als eerbetoon aan haar wortels in het provo/hippietijdperk: avonden lang muziek, film, bands, DJs & singer-songwriters. Voorafgaand aan de show van Marvelious spelen The Fiddlers en MiRco. Het optreden van Marvelious begint om 22.00 uur. De zaal gaat open om 20.30 uur.

Marvelious bestaat naast Rémon Beeftink uit gitarist Leroy Carli, bassiste Tessa Hendrikx, toetsenist George van Bork en drummer Joey Timmers.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×