Direct na de schietpartij zette de politie de omgeving af en ging het onderzoek van start. (Archieffoto: 112 Sleutelstad).

Aanhoudingen na schietpartij Hoflaan

De afgelopen weken heeft de politie twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht op 8 juli een 47-jarige man in zijn been te hebben geschoten. Dat gebeurde in de Hoflaan in Leiden. Het onderzoek leidde naar twee mannen uit Rotterdam.

Op 25 juli viel een arrestatieteam de woning binnen van de eerste verdachte. Deze 25-jarige Rotterdammer sinds voorlopig 90 dagen vast. Afgelopen donderdag werd in Rotterdam ook de even oude mede-verdachte opgepakt. Ook hier werd een arrestatieteam ingezet.

Na de aanhoudingen werden ook de woningen van de verdachten doorzocht. Daarbij zijn twee vuurwapens gevonden. Deze worden nu door forensisch rechercheurs en het NFI onderzocht.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×