Kinderlokker actief in Merenwijk

Gisteren zijn verschillende spelende kinderen rond het middaguur aangesproken door een nog onbekende man. Dat gebeurde in de Merenwijk bij de Flevoweg en aan de overkant van de Gooimeerlaan bij de Ridderspoortunnel.

kinderlokkerDe man vroeg aan de kinderen of ze met hem meegingen. Ze zouden dan een snoepje krijgen. De kinderen zijn hier niet op in gegaan, maar liepen naar huis waar de politie werd ingelicht door de verontruste ouders.

Verschillende eenheden van de politie hebben vervolgens de omgeving afgezocht, maar de man is niet meer aangetroffen. Het gaat om een man van ongeveer 30 jaar met kort zwart krullend haar. Hij droeg gisteren een zwart t-shirt met korte mouwen, een korte bruine broek. Ook had hij een bril op.

De politie roept iedereen op om uit te kijken naar de man en vooral ook de kinderen op het hart te drukken nooit op dit soort voorstellen in te gaan.

Wie informatie over de man heeft of hem heeft gezien, kan bellen met 112.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×