Kinderlokker actief in Merenwijk

18

Gisteren zijn verschillende spelende kinderen rond het middaguur aangesproken door een nog onbekende man. Dat gebeurde in de Merenwijk bij de Flevoweg en aan de overkant van de Gooimeerlaan bij de Ridderspoortunnel.

kinderlokkerDe man vroeg aan de kinderen of ze met hem meegingen. Ze zouden dan een snoepje krijgen. De kinderen zijn hier niet op in gegaan, maar liepen naar huis waar de politie werd ingelicht door de verontruste ouders.

Verschillende eenheden van de politie hebben vervolgens de omgeving afgezocht, maar de man is niet meer aangetroffen. Het gaat om een man van ongeveer 30 jaar met kort zwart krullend haar. Hij droeg gisteren een zwart t-shirt met korte mouwen, een korte bruine broek. Ook had hij een bril op.

De politie roept iedereen op om uit te kijken naar de man en vooral ook de kinderen op het hart te drukken nooit op dit soort voorstellen in te gaan.

Wie informatie over de man heeft of hem heeft gezien, kan bellen met 112.

Delen

18 reacties

  1. Zoals iedereen kan zien gaat het uitstekend met dit forum, dat wordt overstroomd met inhoudelijke en zorgvuldig geformuleerde reacties van Sjeesboekers, leesbaar het neusje van de intellectuele zalm uit Leiden en omstreken.
    .
    Ik bedoel eigenlijk: triest zoals Sleutelstad het eigen forum kapot heeft maakt door zich als het ware te verkopen aan Sjeesboek, waarvan de stinkende woordendiarree alle andere reacties overstroomt.

  2. Nogal rare suggestie, man van 30 jaar. Zeker als niemand ‘m gezien heeft. Lenferink heeft ook krullend haar. En hij woont in Leiden. Met dit weer loopt iedereen in korte kleren. En een bril heb je zo opgezet. Ik weet het zeker: het is onze burgemeester.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline