Medewerker Milieustraat mishandeld door boze bezoeker

Vanmorgen rond 10.30 uur heeft een boze bezoeker van de milieustraat aan de Willem Barentzstraat in Leiden een medewerker mishandeld. De man gooide zijn afval in een verkeerder container. Toen hij daar door de medewerker op werd aangesproken, ontstak hij in woede en gaf de man een duw. Deze kwam daardoor hard ten val en raakte zelfs even het bewustzijn kwijt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Burgemeester Henri Lenferink reageert boos op de mishandeling. “Juist het feit dat een medewerker van de Milieustraat slachtoffer is van mishandeling tijdens het uitoefenen van zijn taak is helemaal onacceptabel. Ambtenaren moeten met respect bejegend worden. Ze zijn bevoegd om instructies te geven, ook bij de Milieustraat. Daar moet vanzelfsprekend naar geluisterd worden.”

De verdachte is vertrokken in een groene Opel Corsa met waarschijnlijk de letters HH in het kenteken. De politie zoekt hem. Wie getuige is geweest van de mishandeling of meer informatie heeft die de politie kan helpen om de dader te vinden, kan bellen met de politie in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×