(Foto's: Politie Kaag & Braassem).

Bijrijdster valt van motor op A4

Gisteren is op de A4, even voorbij Leiden, de bijrijdster van een motorfiets afgevallen. De 18-jarige vrouw uit Breda droeg geen beschermende kleding en kwam op de snelweg terecht. De motor reed op dat moment op de linkerbaan. Een taxi-chauffeur die het voor zijn ogen zag gebeuren, zette direct zijn voertuig voor de gevallen vrouw om haar af te schermen en heeft zo mogelijk erger voorkomen. De bijrijdster is met diverse breuken en ernstige schaafwonden afgevoerd naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) dienst van de politie heeft onderzoek gedaan. Daardoor werden In de richting van Amsterdam eerste twee en later één rijstrook afgesloten. Daardoor ontstond een lange file. De bestuurder van de motor, een 32-jarige man,  is achter de politie aangereden om op het bureau een verklaring af te leggen. Ook hij droeg overigens geen beschermende kleding.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×