De politie voert al geruime tijd actie voor een betere cao. Met lawaaidemonstraties, acties om het publiek te informeren zoals op station Leiden Centraal en recent ook met stakingen. Bij 112 meldingen komt de politie wel altijd in actie. (Archieffoto: Chris de Waard).

Politie staakt niet bij 112-meldingen

De berichten dat de politie-acties ook invloed zouden hebben op de opvolging van 112-meldingen zijn onjuist. Dat laat de politie weten. “We blijven reageren op 112 meldingen,” benadrukt de politie die al tijden actie voert voor een betere cao.

De politie betreurt het dat de onjuiste berichten voor veel onrust en onbegrip zorgen en benadrukt dat meldingen met een hoge prioriteit nooit deel uit zullen maken van de stakingen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×