(Archieffoto: Sleutelstad).

Ruiten bij vijf woningen ingegooid

ruiten04.jpgDe politie onderzoekt een serie vernielingen in Leiden Zuid-West. Afgelopen weekeinde werden in de Brillstraat, aan de Staringkade, de Telderskade en de Diepenbrockstraat ruiten ingegooid.

De bewoonster van een woning aan de Brillstraat belde zaterdagochtend als eerste de politie nadat zij ontdekte dat er een steen door het raam was gegooid. De daders zouden twee negroïde jongens op een fiets zijn, van ongeveer 18 jaar oud. Eén van de jongens droeg een pet met felle kleuren achterstevoren op zijn hoofd.

Verschillende politie eenheden hebben zaterdag gezocht naar het tweetal, maar ze zijn niet gevonden. Wel bleek in de loop van de ochtend dat er op meer plekken ruiten waren ingegooid. Vooralsnog heeft de politie over vijf woningen een melding gehad.

Wie weet wie de stenengooiers zijn, kan bellen met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×