De Leidse Zwemvierdaagse is voor jong en oud. (Foto: PR).

Veertig keer zwemvierdaagse in Leiden

De samenwerkende Leidse zwemverenigingen LZ 1886, de Leidse Watervrienden, de Zijl Zwemsport en de Leidse Reddingsbrigade organiseren in samenwerking met het Sportbedrijf Leiden en de Eerste Leidsche EHBO brigade voor de veertigste keer de Leidse zwemvierdaagse. De inschrijving is gestart.

Het evenement vindt plaats in de zwembaden De Zijl en De Vliet en er wordt gezwommen van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. Zo kunnen deelnemers één avond overslaan en toch vier avonden 500 meter per keer zwemmen. De Leidse zwemvierdaagse is voor alle leeftijden.

Deelnemers die moeite hebben om 500 meter in één keer te zwemmen, mogen in het water gerust even uitrusten aan de zijkant. Bij het volbrengen van de totale afstand van 2000 meter ontvangen de deelnemers een medaille.

Op de zwemavonden kan er gestart worden:
in het binnenbad van zwembad de Zijl van 19.00 tot 20.15 uur
in het buitenbad van zwembad de Vliet van 19.00 tot 20.15 uur

De Leidse zwemvierdaagse is elk jaar weer een groot feest. Ook dit jaar wordt het zwemfestijn opgeluisterd met gezellige muziek door verschillende dj’s, een draaiorgel, een boerenblaaskapel en zelfs een big band

De kosten voor deelname zijn € 6,00 voor vier avonden zwemmen. De online voorverkoop is gestart via www.leidsezwemvierdaagse.nl, maar ook tijdens de avonden zelf zijn er nog kaarten te koop aan de kassa van de twee deelnemende zwembaden. De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Mensen die de deelnemers willen aanmoedigen zijn welkom. De restaurants van de zwembaden zijn tijdens de zwemvierdaagse geopend.

Leiden Sport zwemvierdaagse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×