Nieuw food-event in Leiden: BBQ-festival GRILL

grillHet eerste weekeinde van september is het Rembrandtpark rond de voormalige Zeevaartschool aan het Noordeinde de locatie voor een nieuw eet- en drink-festival: GRILL. De organisatie is in handen van Trudy Kwik en Alexander van Nimwegen die ook de drijvende krachten zijn achter food truck festival Rrrollend.

Het bbq-festival is te voet makkelijk bereikbaar, maar ook te bezoeken per fiets of boot. Met de auto kan ook. Het Haagwegterrein is om de hoek.

 

De barbecues van GRILL worden vrijdag 4 september om 17.00 uur aangestoken. De bezoekers kunnen vervolgens kiezen: zelf plaatsnemen achter het vuur of de hapjes laten bereiden door de koks van GRILL. Die koks geven trouwens ook praktische bbq-tips voor thuis. Er is keuze uit vis, vlees en groente en uiteraard ontbreken ook de drankjes niet.

Openingstijden GRILL:
Vrijdag 4 september van 17.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 5 september van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 6 september van 12.00 tot 21.00 uur

Advertentie

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×