Groente, bloemen en andere leuke dingen op de zomertuinmarkt bij Ons Buiten. (Foto: PR).

Zomertuinmarkt bij Tuinvereniging Ons Buiten

Het wordt al een traditie bij Ons Buiten: de jaarlijkse zomertuinmarkt op de laatste zondag van augustus. 30 augustus van 11.00 uur tot 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van een gevarieerde markt, waar onder andere planten, kruiden, zelfgemaakte jam en andere leuke en lekkere dingen te zien en te koop zijn. Een onderdeel waar veel tuinders naar uitkijken zijn de wedstrijden, zoals die voor de grootste pompoen, de grootste zonnebloem en de lekkerste taart. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals de ‘Kleine beestjes-safari’.

Tuinvereniging Ons Buiten bevindt zich aan het Joop Vervoornpad 16 in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×