Freek Vonk omhuld door een van zijn geliefde slangen (Foto: PR).

Freek Vonk vertelt over avonturen in de HMH

De Leidse bioloog Freek Vonk heeft de afgelopen jaren tal van avonturen beleefd in diverse uithoeken van de wereld. In Azië, Afrika, Australië en Amerika is hij in contact gekomen met de bijzonderste dieren. Op 19 en 20 december gaat hij op zijn typisch enthousiaste manier erover vertellen in de Heineken Music Hall.

In deze voorstelling voor jong en oud zal Freek videobeelden laten zien van zijn meest recente avonturen en ook vragen uit het publiek beantwoorden. Op beide dagen zal hij een middag- en een avondvoorstelling geven. De middagvoorstelling op 19 december is al uitverkocht; voor de andere drie zijn nog tickets verkrijgbaar.

Voor meer informatie en tickets, bezoek www.freekvonklive.nl.

[youtube //www.youtube.com/watch?v=3FJ7gFTZW3k&w=560&h=315]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×