Informatieochtend maatjesproject voor kinderen

Op donderdag 27 augustus wordt in EpiCentrum Slaaghwijk een informatiebijeenkomst georganiseerd over het maatjesproject van Stichting Vitalis. Vitalis is een organisatie die vrijwilligers koppelt aan kinderen van 5 t/m 18 jaar die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Vitalis is 37 jaar geleden in Den Haag begonnen en groeit de laatste jaren ook in de Haagse randgemeenten zoals Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar en Delft. Sinds begin dit jaar is Vitalis ook in Leiden actief.

Tijdens de informatiebijeenkomst is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Datum: donderdagochtend 27 augustus
Tijdstip: 10.00-11.30 uur
Locatie:  Valkenpad 36, 2317 AN Leiden

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×