(Foto's: 112 Sleutelstad).

Jongen uit Voorschoten omgekomen bij treinongeluk

Op station De Vink in de Stevenshof is gisteravond laat een 17-jarige jongen uit Voorschoten door een trein gegrepen. Het slachtoffer raakte daarbij zwaar gewond en overleed korte tijd later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Afgelopen vrijdag was ook al een 18-jarige Leidenaar bij een fataal treinongeluk betrokken. toen overleed een 18-jarige Leidenaar toen hij in Rotterdam bij station Blaak onder een trein kwam.

Volgens getuigen wilde de jongen iets van het spoor rapen toen er een trein passeerde. Daarbij heeft hij de trein blijkbaar niet zien aankomen. In verband met het onderzoek reden tussen Leiden Centraal en Den Haag Mariahoeve enige tijd geen treinen.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×