Motorrijder gewond bij botsing in Leiderdorp

4

Op de kruising van de Touwbaan met de kruising van de Draadbaan in Leiderdorp is een motorrijder gewond geraakt bij een botsing met een auto. De aanrijding ontstond doordat één van de partijen geen voorrang verleend. wie dat zoekt de politie nog uit.

DSC_8682De gewonde motorrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Delen

4 reacties

    • stel: jij zit op de motor op een 2 baans weg. Een andere weggebruiker, uit tegengestelde richting, besluit ineens af te slaan. Hierbij wordt jouw rijbaan gekruist. Inmiddels ben jij al zover genaderd dat remmen niet eens meer mogelijk. Hierdoor wordt jij als motorrijder zwaar benadeeld. Niet alleen omdat jij al de kwetsbare bestuurder bent maar ook omdat andere weggebruiker niet goed uit je doppen kijkt en jij het er meestal het slechtste vanaf komt. Hoe kan jij het dan hebben over voorrang verlenen!? Als niks zinnigs te zeggen heb hou dan lekker je snuit! pannekoek!

  1. Clémens Koets op

    Beste Danossi en Quint,

    Mijn reactie was er veel meer één die over taal ging: als maar één van de twee bestuurders geen voorrang verleent heb je nog geen ongeluk, een ongeluk heb je pas als ze dat allebei niet doen. Over de schuldvraag laat ik me helemaal niet uit, ik heb geen idee.

    Wel raad ik Danossi aan een volgende keer wat anders te reageren, ik heb geen idee waar ik opmerkingen als mijn snuit houden en een pannekoek zijn aan te danken heb. Je mag het niet met me eens zijn, maar een fatsoenlijke reactie kan geen kwaad en kost helemaal niks.

Je bent nu offline