Nog een week gratis proeflessen bij BplusC

Nog tot en met 12 september kunnen kinderen bij BplusC vrijblijvend kennismaken met verschillende cursussen. Bijvoorbeeld muziek, dans en beeldende kunst. BplusC start het nieuwe cursusjaar met gratis proeflessen in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar. Op  www.BplusC.nl/proeflessen staat een overzicht van de vrij toegankelijke proeflessen.

Proeflessen Muziek

Wie altijd al een muziekinstrument wilde bespelen, kan zich nu latene horen tijdens een gratis proefles. Bijvoorbeeld tijdens een vrijblijvende eerste les elektrische gitaar, viool of zang. Zo kan je op een leuke manier kijken of het echt iets voor je is.

Kinderen kunnen meekijken en meedoen bij de cursussen Baby- en peutermuziek, Spelen met muziek, Ontdek muziek en Muzikale verkenning. Vervolgens kunnen ze bijvoorbeeld gaan zingen in de Koorschool of meespeen in een blokfluitgroep of het kinderorkest.

 

 

Kinderen met aanleg voor beeldhouwen en boetseren, tekenen en schilderen of keramiek kunnen meeoden met een gratis proefles van de afdeling Beeldende kunst. Meedoen met een cursus Naaitechnieken, Edelsmeden of Druktechnieken kan ook.

Proeflessen Dans

Wie zich helemaal thuisvoelt op de dansvloer kan een proefles Klassiek ballet, Moderne dans, Streetdance/Hiphop, Jazz/Showdance of Tapdance volgen. Dat zijn trouwens lessen voor kinderen én volwassenen.

Jongens of meisjes die net beginnen met dansen (4 – 9 jaar) kunnen meedoen met een les Algemene dansvorming.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen ook kiezen voor een proefles Dansmix waar verschillende stijlen langskomen.

 

Cultuur Leiden Oegstgeest Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×