(Foto: PR).

Cursus voor jeugdvoetballers bij Docos

Voetbalvereniging Docos organiseert in samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding.nl een techniektraining voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. De training bestaat uit 10 lessen en start op zondag 20 september (tot en met 11 december). De techniektrainingen worden verzorgd door ervaren techniektrainers op het kunstgrasveld bij Docos en vinden plaats tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

Tijdens de veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel in beide benen toe, in de trainingen leren spelers ook opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen.

Dankzij individuele techniekverbetering kunnen de spelers het collectieve spel op een veel hoger niveau brengen en worden ze zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Ook jeugdspelers die geen lid zijn mogen zich opgeven voor de cursus via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×