Cleopatra komt tot leven bij Triade

Leidse Triade Musical Producties is na negen jaar weer terug. De Leidse musicalstichting produceerde diverse succesvolle theaterproducties in het voormalige LAKtheater en de Leidse Schouwburg en keert nu terug met haar eigen musical genaamd ‘Cleopatra’.

“Het verhaal spreekt 2000 jaar later nog sterk tot de verbeelding. Alle ingrediënten voor bombastisch drama zitten er in: liefde, verraad, politieke intrige, moord, gevechten, revolutie en koninklijke weelde wisselen elkaar in hoog tempo af” zegt Regisseur Marc Schultheis.

Triade
Triade werd opgericht door Leidse studenten met als doel om jonge mensen hun talenten te laten ontwikkelen in een professionele omgeving. Triade wist tien jaar geleden amateurs uit de hele regio tot professionele kwaliteit te brengen. Enkelen van hen, zoals John Vooijs, Michelle Splietelhof en Robbert van Unnik, schitteren inmiddels in de grote theaters van Nederland en Duitsland. Het uitvoerend team van Cleopatra bestaat uit de dezelfde ervaren medewerkers die ook verantwoordelijk waren voor de eerdere producties van Triade.

Auditie
Voor de nieuwe productie worden zangers, zangeressen, acteurs en actrices gezocht. De audities zijn op 24 en 25 oktober. Meer informatie over Triade, de voorstelling ‘Cleopatra’ en audities vind je op de website van Triade Musical Producties.

Voorstelling City of Angels (2007)

Voorstelling City of Angels (2007)

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×