Slinger van geluk door het centrum van Leiden

Waar wordt jij blij van en wil jij graag delen met andere? Dit is de centrale vraag van de Geluksroute 071 die zaterdag 19 en zondag 20 september georganiseerd wordt in het centrum van Leiden.

Op meer dan 55 locaties delen mensen wat hun blij maakt. Van knutselworkshops tot optredens van muziek en dans. Op locaties zoals het van der Werfpark, het plein bij de Burcht, de Haarlemmerstraat en ook zijn er optredens die zich langs de Geluksroute verplaatsen.

De Geluksroute wordt georganiseerd op basis van co-creatie en wordt op maar liefst twintig plekken in Nederland georganiseerd zoals, Haarlem, Utrecht, Eindhoven en nog veel meer!  De inwoners van Leiden leveren tijdens Geluksroute 071 hun bijdrage aan een weekend vol gezelligheid. Niet alleen delen zij iets waar zij oprecht blij van worden, maar hopen zij ook de bezoekers blij te maken. De activiteiten kunnen binnen in een winkel zijn maar kunnen ook op het midden van de straat zijn, houd je ogen open en wordt verrast!

Meer informatie over de Geluksroute 071 en het volledige programma vindt je op de website van Geluksroute 071.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×