Leiden verwelkomt vluchtelingen met 2500 welkomstgeschenken

Er zijn afgelopen zaterdag 2500 welkomstgeschenken voor vluchtelingen opgehaald bij het evenement ‘Leiden Verwelkomt Vluchtelingen’ op het Stationsplein. Met het verzamelen van schoenendozen met spullen en tassen kleding wilden de organisatoren de vluchtelingen welkom heten. “Het was hartverwarmend om te zien dat mensen zo hun best hadden gedaan”, aldus organisator Jessie Post.

Sommige mensen stonden er al om 10.00 uur ’s ochtends. “Sommigen mensen kwamen met bakfietsen vol met dozen. Er zijn zelfs een aantal klassen langsgekomen met welkomstgeschenken, sommigen van de dozen waren prachtig versierd”, aldus Jessie Post. “Indrukwekkend om te zien dat mensen zich in één week tijd zo hebben ingezet om hier aan mee te werken.”

Leiden Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×