Vanavond: inschrijving haring en wittebrood

Traditiegetrouw wordt er op 3 oktober haring en wittebrood uitgedeeld aan de bewoners van Leiden. Vanavond kun je je opgeven voor een portie haring en Geusjes. Vanaf 16.30 tot 21.00 uur kunnen Leidenaren zich in de Waag inschrijven.

Het is wel noodzakelijk om een bewijs van verbondenheid met Leiden mee te brengen, zoals een trouwboekje of identiteitsbewijs. Zonder een bewijs van verbondenheid met Leiden kan je niet ingeschreven worden. Ook is het een optie om de lidmaatschapskaart mee te nemen, die de leden van de 3 October Vereeniging bij de Feestwijzer hebben ontvangen. 

Als lid van de 3 October Vereeniging kan je je vanavond ook inschrijven voor de Hutspotmaaltijd op de Hooglandse Kerkgracht op vrijdag 2 oktober. Per lidmaatschap van de 3 October Vereeniging heb je recht op maximaal twee bonnen voor de hutspotmaaltijd.

Meer informatie over de drie oktober viering vind je op de website van de 3 October Vereeniging.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline