Vanavond gaat Leiden in de rij om zich in te schrijven voor haring en wittebrood. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Vanavond: inschrijving haring en wittebrood

Traditiegetrouw wordt er op 3 oktober haring en wittebrood uitgedeeld aan de bewoners van Leiden. Vanavond kun je je opgeven voor een portie haring en Geusjes. Vanaf 16.30 tot 21.00 uur kunnen Leidenaren zich in de Waag inschrijven.

Het is wel noodzakelijk om een bewijs van verbondenheid met Leiden mee te brengen, zoals een trouwboekje of identiteitsbewijs. Zonder een bewijs van verbondenheid met Leiden kan je niet ingeschreven worden. Ook is het een optie om de lidmaatschapskaart mee te nemen, die de leden van de 3 October Vereeniging bij de Feestwijzer hebben ontvangen. 

Als lid van de 3 October Vereeniging kan je je vanavond ook inschrijven voor de Hutspotmaaltijd op de Hooglandse Kerkgracht op vrijdag 2 oktober. Per lidmaatschap van de 3 October Vereeniging heb je recht op maximaal twee bonnen voor de hutspotmaaltijd.

Meer informatie over de drie oktober viering vind je op de website van de 3 October Vereeniging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×