Een verkeersregelaar is in Leiderdorp bijna aangereden. (Foto: Sleutelstad 112).

Verkeersregelaar ontsnapt ternauwernood aan aanrijding

Een verkeersregelaar is gisteravond op de kruising Engelendaal met de Van der Havelaan in Leiderdorp ternauwernood ontsnapt aan een aanrijding. De verkeersregelaar gaf een stopteken aan een automobilist, deze stopte netjes. De auto achter hem had dit echter niet door en botste vol op de achterbumper van de auto voor hem. De aangereden auto schoot door de klap naar voren en schepte bijna de verkeersregelaar. Hij kon net op tijd opzij springen.

De verkeersregelaar kwam op zijn knie terecht, maar raakte niet gewond. Een persoon uit de aangereden auto is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De verkeersdienst is tot half twee bezig geweest met het onderzoek.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×