De Tweede Kamer fractievoorzitter van de PvdA Diederik Samsom gaf gisteren een gastcollege aan Leidse studenten. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Gastcollege Diederik Samsom in Kamerlingh Onnes Gebouw

PvdA-voorman Diederik Samsom gaf gistermiddag een gastcollege aan Leidse studenten in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden. Hoewel het college voor alle Leidse studenten toegankelijk was, zat de zaal niet helemaal vol. Het college werd georganiseerd door de Studievereniging voor Politicologie.

Diederik Samsom vertelde over zijn functie. Ook vertelde Samsom veel over zijn eigen studentenperiode, waarover de studenten de nodige vragen hadden. Het gastcollege kwam net na de algemene beschouwingen, waardoor de studenten pittige vragen konden stellen.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×