(Foto: Renate Beense)

'Allemaal Beestjes' door winnares Fotofestival 2014

Renate Beense, winnares van het Internationaal Fotofestival Leiden 2014, komt met een nieuw project op het Internationaal Fotofestival genaamd ‘Allemaal Beestjes’.

Met haar fotoserie over haar vader ‘Gewoon Pa’ won Renate Beense vorig jaar de hoofdprijs bij het Internationaal Fotofestival. Sindsdien doet ze opdrachten voor Nederlandse kranten en tijdschriften. Heeft ze de derde prijs gewonnen bij de Selection of Dutch Photography in 2014 en had ze de derde prijs behaald bij de Zilveren Camera 2014 in de Categorie Binnenlands Documentair.

Kattenliefhebbers
In haar nieuwe fotoserie ‘Allemaal Beestjes’ fotografeerde zij kattenliefhebbers Peter en Janny van der Ven. Al meer dan dertig jaar hebben Janny en Peter een opvanghuis en fokplaats voor katten waar ze voornamelijk Holy Birman en Bengaalse katten houden.

Internationaal Fotofestival Leiden
De tentoonstelling van Renate Beense is te zien in Kunsthuis Leiden tijdens het Internationaal Fotofestival. Het Internationaal Fotofestival Leiden vindt plaats van 10 tot en met 31 oktober en wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×