(Foto's: J.P. Kranenburg).

Meer mensen dan ooit oefenen voor koraalzang in Hooglandse Kerk

Zeker meer dan 1000 mensen kwamen gisteren onder leiding van de vermaarde Leidse dirigent Wim de Ru oefenen op de vaak ingewikkelde koraalliedjes die op 3 oktober, ’s ochtends om 8.00 uur, worden gezongen in het Van der Werfpark. Nooit eerder waren dat er zo veel. “Berlijn heeft Herbert von Karajan, Amsterdam heeft – gelukkig weer – Bernard Haitink, en Leiden heeft Wim de Ru,” zo opende bestuurslid Rik Kamps de avond: “We moeten oppassen dat we over een paar jaar niet met meer mensen oefenen dan dat er op 3 oktober in het park staan.”

Advertentie

Cultuur Leiden 3 Oktober 2015


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×