(Archieffoto: Sleutelstad 112).

Verdachte aangehouden overval Hartebrugkerk

De politie heeft vrijdagavond bij de daklozenopvang aan het Papegaaisbolwerk een 35-jarige man uit Den Dolder aangehouden die wordt verdacht van de overval op de Hartebrugkerk aan de Haarlemmerstraat. Dat gebeurde op dinsdag 15 september.

Die middag werd de Hartebrugkerk aan de Haarlemmerstraat omstreeks 16.00 uur overvallen. Daarbij liep de koster van de kerk ernstige verwondingen aan zijn hoofd op. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte ging er met persoonlijke eigendommen van de koster vandoor. De koster is inmiddels thuis om verder te herstellen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×