Kunst en boekenmarkt bij Museum Volkenkunde

Uit heel Nederland komen zaterdag 26 september kunstenaars en antiquaren naar Leiden om hun mooiste werken en mooiste boeken tentoon te stellen en te verkopen.

Op de markt vind je plaatjes albums, strips van onder andere Kuifje, Kapitein Rob, Suske en Wiske, Donald Duck en vele anderen. Veel Romans, Literatuur, Kinderboeken en nog veel meer. De vroege boekenzoekers hebben natuurlijk de grootste keuze.

Kunst
Natuurlijk zijn er ook veel schilderijen in alle kleuren en maten, abstract, modern, traditioneel, maar ook zwart-wit, pentekeningen, sieraden, textiele werkvorm en beelden zullen niet ontbreken op deze Kunstmarkt. De Kunstenaars staan zelf bij hun kraam zo dat je in discussie kun gaan waarom en hoe ze het kunstwerk hebben gemaakt.

Het Rijksmuseum Volkenkunde is ook open, en op het terras van kun je een kopje koffie en wat lekkers te nemen. De Boeken en Kunstmarkt is gratis te bezoeken op het plein naast Museum Volkenkunde op zaterdag 26 september van 10.00 tot 17.00 uur.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×