Frits Spits zondag bij Kooyker voor nieuw boek

fritsFrits Ritmeester, onder zijn ‘artiestennaam’ Frits Spits een van de bekendste radiomakers van Nederland, heeft een boek uitgebracht: ‘De Standaards van Spits’. Zondag komt hij zijn boek promoten bij Boekhandel Kooyker. Voor zijn nieuwe boek selecteerde hij 90 van de mooiste Nederlandstalige liedjes. In deze persoonlijke canon schrijft hij over muziek, taal, inhoud, veelal gevat in een miniportret van de betreffende artiest.

standaards

Frits Spits verwierf landelijke bekendheid met De Avondspits, Tijd voor Twee, De Strepen van Spits en De Taalstaat. Hele generaties jongeren groeiden op met De Avondspits.  Zondagmiddag wordt Frits Spits geïnterviewd door Kees Paalvast, muziekkenner en muziekliefhebber. Ook wordt er muziek gedraaid. Volgens de standaard van Spits.

Bij het boek zitten vier cd’s met de beschreven liedjes.

De boekpresentatie is zondag 4 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur bij Boekhandel Kooyker aan de Breestraat 89. Entree is gratis, maar aanmelden is gewenst via info@kooyker.nl of 071 3040130.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×