Freek Vonk is genomineerd voor de Gouden Stuiver 2015. (Foto: PR).

Freek Vonk opnieuw genomineerd voor Gouden Stuiver

De Leidse Naturalis-onderzoeker Freek Vonk is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Gouden Stuiver. De prijs wordt ieder jaar tijdens het Gouden Televizierring Gala uitgereikt aan een kindertelevisieprogramma. Het programma ‘Freeks Wilde Wereld’ maakt kans op de prestigieuze prijs.

In het programma ‘Freeks Wilde Wereld’ reist Freek Vonk de wereld over op zoek naar exotische dieren. De Naturalis-onderzoeker neemt het op tegen de programma’s ‘Brugklas’ en ‘Puberruil’. Brugklas is een nieuw progamma, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Puberruil ruilen pubers een week lang van leven met een leeftijdgenoot.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×