Vorig jaar bezocht Maarten 't Hart Leiden in verband met Nederland Leest. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Maarten 't Hart te gast in Lokhorstkerk

Schrijver Maarten ’t Hart is op vrijdagmiddag 9 oktober te gast in de Leidse Lokhorstkerk. De Leidse remonstrantse dominee Laura van Asselt interviewt hem daar over zijn nieuwe boek ‘Magdalena’. Het interview is voor iedereen gratis bij te wonen.

In zijn nieuwste boek beschrijft Maarten ’t Hart de laatste jaren van zijn moeder Magdalena. Daarnaast gaat hij ook flink tekeer tegen predikanten en noemt ze ‘colporteurs van bizarre lulkoek’. Maarten ’t Hart beschreef in eerdere boeken al zijn diepe afkeer van onwrikbare dogma’s in sommige stromingen van het christendom. Zelf groeide hij op in een streng-gereformeerde omgeving.

De zaal is open om 14.30. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Cultuur Leiden MaartenGeannuleerd


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×