Boekpresentatie Maarten 't Hart geannuleerd

De middag met Maarten ’t Hart in de Lokhorstkerk van 9 oktober is in verband met onvoorziene omstandigheden geannuleerd. Dit melde de de Doopsgezinde en Remonstrantse Gemeente Leiden.

Schrijver Maarten ‘t Hart zou op vrijdagmiddag 9 oktober te gast zijn in de Leidse Lokhorstkerk. De Leidse remonstrantse dominee Laura van Asselt ging een vraaggesprek met hem aan over zijn nieuwe boek ‘Magdalena’.

De Doopsgezinde en Remonstrantse Gemeente hoopt dat het interview met Maarten ’t Hart op een ander moment alsnog plaats kan vinden. Wanneer er meer informatie komt over wanneer Maarten ’t Hart alsnog naaar Leiden komt hoor je het bij Sleutelstad.

Cultuur Leiden Nieuws MaartenGeannuleerd


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×