(Foto: PR)

Tentoonstelling van Leidse Kunstverzamelaars

Jos van den Broek en Loes Hazes zijn groot verzamelaars. Het Leidse stel verzamelt onder andere botjes, stenen, fossielen en heel veel kunst. Vooral veel Leidse Kunst. Van 4 tot 18 oktober is de uitgebreide collectie te bekijken in Ars Aemula Naturae op de Pieterskerkgracht.

Tijdens de opening op zondag 4 oktober geeft Jos van den Broek zelf toelichting geven en de tentoonstelling openen. In de tentoonstelling is een selectie van de verzameling van Jos en Loes te zien. De verzameling is aangevuld met kunst die het stel graag had willen kopen maar helaas niet kon kopen. De tentoonstelling is rijk aan werken van meer dan 35 artiesten.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op 4 oktober vanaf 16.00 uur. Na de opening is de kunstverzameling van Jos van den Broek en Loes Hazes tot 18 oktober te bekijken. Ars Aemula Naturae is iedere week geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Pieterskerkgracht. Meer informatie over Ars Aemula Naturae en de tentoonstellingen vind je op de website.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×