Het Toonkunstkoor onder leiding van Hans van der Toorn (Foto: PR)

Toonkunstkoor sluit jubileum Hooglandse Kerk af

Het 700-jarig bestaan van de Hooglandse kerk wordt groots gevierd en wordt ook groots afgesloten. Op zondag 11 oktober wordt om 20.00 uur het laatste concert van de concertreeks in verband met het jubileum uitgevoerd. Het Leidse Toonkunstkoor neemt het laatste jubileumconcert voor de rekening.

Op deze avond zingen de 80 leden van het koor werken van Mendelssohn-Bartholdy, Frank Bridge, Edward Elgar en Kodaly. Het Leidse Toonkunstkoor wordt gedirigeerd door Hans van der Toorn en wordt op het Willisorgel begeleidt door Niek van der Meij.

Het concert begint om 20.00 uur in de Hooglandse kerk. De toegangsprijs is € 15. Meer informatie over het programma van de avond vind je op de website van het Toonkunstkoor. Meer informatie over de festiviteiten rondom het 700-jarig bestaan van de Hooglandse kerk vind je op de website.

Cultuur Leiden Hooglandse Kerk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×