Dronken jongen klopt aan verkeerde deur

Een dronken jongeman had na het feesten op 2 oktober afgesproken bij een meisje thuis. Hij bonkte op de deur van een flatwoning aan de Kappakade, bij de nieuwe studentencampus, en riep dat hij naar binnen wilde. Helaas stond hij bij de verkeerde deur en werd weggestuurd door de bewoners.

De politie kreeg in de vroege zaterdagochtend om 05:00 uur een melding van een agressieve jongen in een flatgebouw aan de Kappakade. De agenten troffen daar een dronken jongen aan, slapend in de portiek van de flat. Hij vertelde de politie dat hij had afgesproken bij een meisje thuis, maar dat zij hem niet binnen liet. Toen hij vertelde waar hij moest zijn, bleek het dat hij in de flat aan de overkant moest zijn.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×