Pluche beren in Leidse kleuren. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Beeldimpressie van 3 oktober 2015

Het feest der feesten is weer voorbij. Sleutelstad-fotograaf J.P. Kranenburg maakte ’s middags een rondje door de stad en legde de kermis op de gevoelige plaat. Ook bezocht hij de 3 October University in het Van der Werfpark; een lezingenreeks georganiseerd door de Leidse Universiteit.

Verder zag hij hoe de bloem der natie in het water van de Steenschuur zakte omdat de meeste studenten theoretisch wel met de polsstok naar de overkant konden komen maar in praktijk niet. Natuurlijk is Leidens Ontzet niks zonder muziek en zonder de knallende afsluiting van het vuurwerk.

Hieronder een beeldverslag, nog 364 dagen:

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×