Een deel van de gestolen goederen die de politie heeft aangetroffen bij de inbrekersbende. (Foto's: Politie Leiden)

Inbrekersbende opgepakt; politie zoekt eigenaren buit

Een maand geleden heeft de politie vier inbrekers op heterdaad betrapt bij een woninginbraak in Leiden. Kort daarop bleek dat de aangehouden mannen in ieder geval nog twee andere inbraken gepleegd hebben, maar de politie sluit bepaald niet uit dat het er nog meer zijn. Er werden namelijk flink wat gestolen spullen bij het viertal aangetroffen.

 

De politie geeft die graag terug aan de rechtmatige eigenaren en verspreidt daarom een aantal foto’s van aangetroffen zaken. Daaronder bijvoorbeeld een koffertje, met daarin een fototoestel en accessoires, een Tom Tom, een losse cd-rom-drive, een bruine portemonnee, diverse sieraden, waaronder een ketting en ook nog diverse munten.

Wie deze goederen herkend of weet van wie ze zijn, kan contact opnemen met de recherche in Leiden via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×