Leidenaar aangehouden wegens heling bromfiets

De politie heeft afgelopen donderdagavond in Hoogmade een 37-jarige bromfietser uit Leiden aangehouden. Agenten werden door een getuige op de bromfietser gewezen die over de rotonde naar de N446 reed in de richting van Woubrugge. De bromfiets had geen kentekenplaat en ook werkte de verlichting niet goed. Agenten hielden de bromfietser even verderop staande voor een controle.

Volgens de man moest hij naar een vriend, maar was de weg kwijt geraakt en reed daarom rondjes in de buurt. Omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had, werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau om alsnog zijn identiteit vast te stellen. Daar bleek dat de bromfiets gestolen was en werd de man aangehouden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×