GroenLinks zoekt jouw #Parismoment

GroenLinks Leiden verzamelt foto’s die de stad, natuur en het milieu in optimaal formaat laat zien. De titel van de wedstrijd luidt: ‘Mijn #Parismoment. Toen ik de aarde in mijn hart sloot’. Iedere hobbyfotograaf, natuurliefhebber en andere geïnteresseerde Leidenaar kan zijn mooiste foto van de stad insturen via de website.

Parijs is komend najaar het decor van de jaarlijkse klimaattop van de Verenigde Naties. Regeringsleiders staan tijdens deze conferentie voor de belangrijke opgave een mondiaal klimaatakkoord te sluiten. In het kader van de conferentie in Parijs organiseert GroenLinks Leiden een fotowedstrijd, onderdeel van een landelijke klimaatcampagne van de partij. Doel van de fotowedstrijd ‘Mijn #Parismoment’ is de liefde voor stad, natuur en milieu in beeld te brengen.

Top 10
GroenLinks Leiden kiest uit alle ingezonden foto’s een top 10, waarop mensen kunnen stemmen. De winnende foto’s gaan met het landelijk bureau van GroenLinks mee naar de klimaattop in Parijs, die duurt van 30 november tot en met 11 december. Ook worden de foto’s meegedragen tijdens de klimaatdemonstratie op 29 november.

Op de website van ‘Mijn #Parismoment’ is een overzicht te vinden van de tot nu toe ingestuurde foto’s vanuit de Leidse regio en natruulijk kun je hier jouw foto uploaden. Doe mee en misschien gaat jouw foto wel mee naar Parijs!

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×