(Foto: PR)

Paddenstoelenwandelingen tijdens de herfstvakantie

Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid regio Leiden organiseert paddenstoelenwandelingen voor volwassen en kinderen. Van zaterdag 17 tot zondag 25 oktober kun je meelopen met een van de vele wandelingen in onder andere de Leidse Hout, Polderpark Cronesteyn en de Houtkamp.

Het wordt kouder, de kastanjes zijn er in overvloed en de paddenstoelen schieten uit de grond. Aanstaande zaterdag begint de herfstvakantie voor noord en midden Nederland. In het thema van de herfst organiseert IVN regio Leiden de verschillende paddenstoelenwandelingen.

Leidse Hout
Op zaterdag 17 oktober vindt de eerste paddenstoelenwandeling plaats in de Leidse Hout. Om 14.00 uur verzamelt de groep zich bij de muziektent de Waterlelie en loop je vervolgens door de bossen heen om al de herfstige pracht en praal van de natuur te bekijken.

Meer informatie op de campagne-website. Hier kun je een gratis zoekkaart aanvragen en allerlei tips vinden. Aanmelden via de website is handig voor de organisatoren. Voor kinderen die zich aangemeld hebben, is er een leuke button. Alle andere activiteiten van IVN regio Leiden zijn te vinden op de website van IVN.

2 meisjes bij vliegenzwam

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×