Nog twee weken om te nomineren voor Leidse Vrijwilligersprijs

Leiden kent veel vrijwilligers die zich “niet verplicht, maar niet vrijblijvend, jaar in jaar uit kosteloos inzetten voor diverse organisaties”, volgens Juryvoorzitter Hanneke de Winter reden genoeg om een aantal van hen in het zonnetje te zetten met een vrijwilligersprijs.

Nog tot 27 oktober 2015 kunnen vrijwilligers voorgedragen worden op de website van de stichting. Uit alle aanmeldingen nomineert de jury een aantal personen voor de Leidse Vrijwilligersprijs (voorheen de Co Verhoogprijs), de Aanmoedigingsprijs voor jongeren en een Organisatieprijs.

Op woensdag 9 december worden de prijzen in de Burgerzaal van het Stadhuis uitgereikt.

Juryvoorzitter Hanneke de Winter in gesprek met Sleutelstad over de Leidse Vrijwilligersprijs 2015

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×