TV-kok Pierre Wind komt naar het Museum Boerhaave (Foto: PR).

Pierre Wind kookt in Boerhaave voor Kinderboekenweek

Tot en met aanstaande zondag is het Kinderboekenweek. Op die dag is er van alles te beleven in het Museum Boerhaave, rondom het thema van de week, ‘raar maar waar’. Elk kind mag op vertoon van het Kinderboekenweekgeschenk gratis het museum in.

TV-kok Pierre Wind doet op zondag allerlei proefjes met koken in zijn eigen onderzoekslab. Verder is Albert Einstein te bewonderen in de komische theatervoorstelling Tijd voor Einstein? en bestaat de mogelijkheid zelf een labjas aan te trekken en allerlei experimenten te doen.

Meer informatie staat op de site van het museum.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×