De deelnemers (van links naar rechts en boven naar beneden): Annemijn van Vliet, Sam van Tienhoven, Bob Hoving, Stijn van den Berg, Niek Oosterlee en Maurijn Wieringa. (Foto's: PR).

Singer-songwriterwedstrijd Jong QuiteQuiet morgen van start

De Leidse singer-songwriterwedstrijd ‘Jong QuiteQuiet Leiden’ gaat morgen van start. De eerste ronde vindt plaats in de QBus, aan de Middelstegracht 123. Het is de tweede keer dat QuiteQuiet dit singer-songwriter concours organiseert.

Van alle jongeren die zich hebben aangemeld voor het concours, zijn zes singer-songwriters geselecteerd. Dat zijn Annemijn van Vliet (17, Leiden), Bob Hoving (21, Leiden), Sam van Tienhoven (16, Oegstgeest), Maurijn Wieringa (20, Alphen van Rijn), Niek Oosterlee (23, Leiden) en Stijn van den Berg (21, Amsterdam).

Coaching
Een half jaar lang treden de jonge songwriters eenmaal per maand op in het Leidse poppodium. Ondertussen krijgen de muzikanten coaching, om zo hun songwriting en techniek te verbeteren.

Toegang
Toegang tot de eerste avond van deze editie kost 5 euro, kaarten kun je online reserveren. Het programma begint om 20.30 uur. De volgende avond is op donderdag 19 november. De finale van ‘Jong QuiteQuiet’ vindt op donderdag 21 april 2016 plaats.

Advertentie

Cultuur Leiden quitequiet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×