Leidse kerstwinkel opent binnenkort haar deuren

De allermooiste kerstversieringen vind je in de Floreest Christmas pop-up store die de afgelopen acht jaar telkens weer een mooi plekje vindt in de Centrum van Leiden. Op woensdag 21 oktober opent aan de Breestraat 175 de Floreest Christmas pop-up store weer haar deuren.

Eigenaresse Helmi van Gellecum van Floreest is het hele jaar bezig met kerst. Al in januari gaat ze op zoek naar trends voor de komende kerstviering. Daarvoor bezoekt ze beurzen in onder meer Londen en Frankfurt.

Passie voor decoreren
Jarenlang runde Van Gellecum een bloemenwinkel in het centrum van Leiden en ze heeft altijd al een passie voor decoratie en bloemen gehad. Sinds acht jaar geleden opent ze rondom de Kerst voor twee maanden een extravagante kerstwinkel met exclusieve kerstdecoraties, kerstkransen, kerstslingers en ook boeketten in klassiek de mooiste kerstkleuren.

Openingstijden
Floreest Christmas is vanaf woensdag 21 oktober tot en met donderdag 24 december geopend aan de Breestraat op nummer 175. Van dinsdag tot en met zaterdag is de pop-up store van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Vanaf half november is Floreest Christmas ook op de zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over de prachtige kerstwinkel vind je op de Facebook pagina van Floreest Christmas.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×