Griezelen in de Stevenshof, op 31 oktober kun je je weer vrijwillig het apelazarus schrikken. (Foto: Koen den Hollander).

Freaky Fright Night in het Stevenshofpark

Het Halloweenpark in de Stevenshof is uitgegroeid tot een populair jaarlijks evenement. Bezoekers kunnen op zaterdagavond 31 oktober, Halloween, een griezeltocht maken door het Halloweenpark. Onderweg komt het publiek langs de meest angstaanjagend verklede mensen die je behoorlijk kunnen laten schrikken.

Het thema is dit jaar ‘Freaky Fright Night’, een nacht waarin een hoop spoken en alle griezels tevoorschijn komen. Voor kinderen tot 9 jaar, voor wie de andere tocht misschien iets té eng is, is er de ‘Drakentocht’.  De optochten eindigen in het complex van de schooltuinen.

Vrijwilligers
De organisatie zoekt nog naar vrijwilligers voor tijdens het evenement. Ook zijn er vrijwilligers nodig voor de opbouw en afbouw van het Halloweenpark. Beveiligers zijn ook van harte welkom.

Entree
De entree van het Halloweenpark vindt je door het wandelpad langs de schooltuinen in het Stevenshofpark te volgen. Het park is van 19:00 uur tot 22:00 uur geopend. Toegang is gratis. Een bezoek aan het Halloweenpark is op eigen risico en niet geschikt voor jongere kinderen, (wandel)wagens en huisdieren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×