Getuigen van mishandeling op carpoolplaats gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de carpoolplaats aan het Groene Hartplein in Zoeterwoude. Een 23-jarige Leidenaar werd op donderdag 8 oktober rond 23.00 uur op de carpoolplaats afgezet en wilde vervolgens naar de bushalte op de N206 lopen.

Een vermoedelijk grijze scooter met daarop twee personen haalde de Leidenaar in. De bijrijder stapte af en gaf de Leidenaar zonder enige aanleiding een kopstoot met zijn helm. Geschrokken rende de Leidenaar weg, maar hij werd bij de Dirk van Santhorstweg ingehaald en onderuit geschopt. Hierna wist de Leidenaar wederom weg te rennen en zag dat hij niet meer werd gevolgd door de twee personen.

De dader van de mishandeling is blank, heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een donkere helm. De politie onderzoekt de mishandeling en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. Toen de mishandeling plaatsvond, stonden er verschillende voertuigen met brandende lampen op de carpoolplaats. De politie hoopt daarom dat inzittende meer informatie hebben. Donderdagavond 22 oktober doet de politie ter plaatse een passantenonderzoek.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×