Er wordt een conferentie georganiseerd voor Leidenaren die zich bezighouden met groene buurtinitiatieven. (Foto: PR).

Conferentie voor groene buurtinitiatieven in Meelfabriek

Groen Dichterbij en Duurzaam Leiden organiseren op donderdag 29 oktober de werkconferentie ‘sociaal groen van de grond’ in de Meelfabriek. De conferentie wordt voor iedereen georganiseerd die zich bezighoudt met groene buurtinitiatieven. De hele middag staat in het teken van ‘samen naar meer buurtgroen in Leiden’. Toegang is gratis.

Groen Dichterbij en Duurzaam Leiden willen mensen stimuleren mee te denken over de ontwikkeling van groene buurtinitatieven in Leiden, vooral op plaatsen waar deze nog niet van de grond komen. De middag start met een bezoek aan een aantal interessante buurtinitiatieven. Ook zijn er werksessies over de voordelen van buurtgroen en hoe meer buurtgroen mogelijk gemaakt kan worden.

Groene Duimen
Ook reikt Groen Dichterbij-partner IVN deze middag de IVN Groene Duimen uit aan de meest vooruitstrevende groene initiatieven in Leiden. Het geheel wordt afgesloten met een borrel, waar gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
De conferentie duurt van 13.00 tot en met 17.30 uur, en vindt plaats in het poortgebouw van de Meelfabriek, aan de Oosterkerkstraat 18 in Leiden. Je kunt je gratis aanmelden voor de conferentie via een online formulier.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×