De Reizende Ontmoeting bij de Boekenzolder

De Reizende Ontmoeting organiseert op 4 november van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst bij de Boekenzolder. Tijdens deze middag hoor je kort over het initiatief van de Boekenzolder en over de Kunstverleners, kunnen er boeken worden gedoneerd en meegenomen, en kan je in contact komen met nieuwe mensen.

De Reizende Ontmoeting is een organisatie voor iedereen die tijd en energie heeft om iets te doen met zijn of haar dag, maar niet weet wat. Vaak zijn er veel activiteiten maar deze kostten vaak geld. Drie jaar geleden werd de eerste, van de vele vrijblijvende bijeenkomsten op iedere keer verschillende plekken in de stad, georganiseerd. Op deze manier hoopt de Reizende Ontmoeting momenten te creëren waarop je in contact kan komen met andere mensen en mogelijkheden waar je van nut kan zijn en waar je plezier aan beleeft.

De Boekenzolder
Op 4 november is de Reizende Ontmoeting van 10.00 tot 12.00 uur te vinden in de Boekenzolder. De Boekenzolder is een bijzonder concept. Ze geven gratis boeken weg en als je oude boeken kwijt wilt, kun je een bijdrage geven. Op 4 november krijgen je meer te horen bij de bijeenkomst van de Reizende Ontmoeting. Ook krijg je informatie van een ander initiatief genaamd de Kunstverleners.

Deze bijeenkomst van de Reizende Ontmoeting vindt plaats op 4 november van 10.00 tot 12.00 uur bij de Boekenzolder, Admiraal Banckertweg 21, op industrieterrein de Waard.

Toegang is vrij voor iedereen en het is niet nodig om aan te melden. Wat wel gevraagd wordt, is een bijdrage voor de koffie of thee. Er mag zelf bepaald worden hoeveel. Meer informatie over de Reizende Ontmoeting vind je op de Facebook pagina.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×